مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

تعویض نکردن دلیل موفقیت قلعه‌نویی| آن روی امیر در قطر

  • کد خبر: ۲۰۹۹۹۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
تعویض نکردن دلیل موفقیت قلعه‌نویی| آن روی امیر در قطر
تعویض نکردن امیر قلعه‌نویی در بازی با ژاپن به عنوان مهم‌ترین دلیل پیروزی او مقابل سامورایی‌ها محسوب می‌شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش | شهرآرانیوز، تعویض نکردن قلعه‌نویی در بازی با ژاپن بدون شک اگر با شکست ایران همراه می‌شد به دستمایه‌ای برای نقد سرمربی تیم ملی تبدیل می‌گردید، اما سرمربی تیم ملی با ابتکاری تازه تا ثانیه‌هایی مانده به پایان بازی دست به ترکیب خود نزد تا همین دکترین باعث موفقیت تیم ملی شود.

به واقع تیم ملی برای دستیابی به جام قهرمانی نیازمند یک الگوی متفاوت تاکتیکی است و به نظر می‌رسد امیرقلعه‌نویی از انعطاف پذیری تاکتیکی کافی برای رساندن تیم ملی به قهرمانی جام ملت‌های آسیا برخوردارشده است.

به طور قطع دراین راه موفقیت آمیز باید سهم بزرگی هم برای بازیکنان تیم ملی قائل بود که درنیمه دوم با سیمایی متفاوت گام به میدان رقابت با ژاپن گذاشتند و بازی ضعیف و ناامید کننده خود در نیمه اول را از ذهن همه ایرانی‌ها پاک کردند.

قلعه‌نویی با دید درست خود بی جهت هماهنگی را از تیمش نگرفت و فرصت را دراختیار بازیکنانی گذاشت که یک نیمه ملال آور را رقم زده بودند تا درنیمه دوم تمام کاستی‌ها را جبران کرده و به تیمی متفاوت و متحول شده تبدیل شوند.

اینکه سرمربی تیم ملی در سخت‌ترین شرایط ممکن تصمیم می‌گیرد تعویضی درراستای تغییرات تاکتیکی انجام ندهد، درواقع دل و جرات خاصی می‌خواست که او ازپس آن برآمدو نشان داد اکنون دراوج تجربه به سر می‌برد تا شاید طلسم سال‌های طولانی قهرمان نشدن در جام ملت‌های آسیا شکسته و تیم ملی با دستاوردی بزرگ و تاریخی به خانه بازگردد.

البته تیم ملی هنوز به دستاوردی نرسیده و تنها ژاپنی را برده که سال‌ها از کسب پیروزی در مقابلش ناکام بود، اما اکنون این برد تبدیل به یک اهرم بزرگ برای افزایش روحیه در تیم ملی شده تا شاید با ابتکاراتی که امیر قلعه‌نویی از خود به خرج می‌دهد طلسم سال‌ها ناکامی در جام ملت‌های آسیا شکسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->